Alkoholireklaame on täis kogu meie meedia, aga kanepikasvatajaid karistatakse kuni 5-aastase vangistusega! Meil korraldatakse kampaaniaid „märka vägivalda". Mina märkasin juba enne selliseid kampaaniaid, et 2014. aastal registreeritud koduvägivalla juhtumitest oli suurel osal alkohol oluliseks faktoriks. Neid registreeriti keskmiselt 25 iga päeva kohta! Isegi jättes arvestamata, kui vähestest sellistest juhtumitest protsentuaalselt teavitatakse, on see number väga suur.

Olgem realistid, need inimesed ei hakkaks alkoholi joomise asemel joogat tegema või looduses jalutamas käima. Reaalne probleem vajab reaalset lahendust. Kui kellelgi on ideid lähisuhtevägivalla vähendamiseks peale keelamise või karistamise, siis palun öelge need välja. Midagi uut, mis ka töötaks. Kui aga mina tahaksin anda pisikese kotikese kanepiõisikutega kellelegi, et ta ei jooks ja oma perekonda ei nuhtleks, pandaks mind selle eest vangi. Rahva tervise ohustamise eest! Sellised on meie riigi seadused.

Rahvasaadikute privileegid

Ei maksa unustada, et riigikogu kantselei on alati narkootikumide kiirtestist keeldunud. Ma ei mõista, miks tavainimesed sellist vahetegemist lubavad. On siis tõesti propaganda mõju nii võimas? Miks neile on kõik lubatud, aga meile mitte? Väidetavalt pole Riigikogu ju kool, kus võib narkoreidi teha. Kui ka see mõtlema ei pane, mis siis veel paneks? Olen kindel, et seal paugutatakse kordades hullemate ainetega, kui üks süütu ravimtaim. Lubage siis oma valijatele vähemalt kanep!

Tean, et rahvast on lihtsam valitseda, kui see on vaene, õnnetu ja purjus. Me kõik teame seda. Ma lihtsalt ei mõista, miks rahvas ise tahab seda kõike olla. Lihtsalt ei mõista. 

Vähemalt üks suurerakondadest, mille peamine valimisplatvorm on seni olnud teise suurerakonnaga vastandumine, võiks tunnistada, et mul on tegelikult õigus. Minul, Eestimaa Rohelistel, areneval maailmal ja paljudel-paljudel teadlastel. Mida kauem te venitate, seda lollim mulje teist ju hiljem jääb. Võibolla peaksime pigem tegema koostööd rahva heaolu nimel, mitte vastanduma. Tulevik on teaduspõhine uimastipoliitika, mis keskendub kahjude kahandamisele!

Aitab! Kutsuge mõistus koju! Võiks ju inimeste eest teha teisiti, liikudes kindlalt edasi!