Peatus tehti ka bensiinijaamas, kust osteti punast Marlborot. Sama mark oli muide ka president Lennart Meri lemmik. Riigikogus jõi Nestor hommikukohvi, mida lahkelt pakkus ka külalistele.

Eile presidendikandidaatide debatil ütles Nestor väga enesekindlalt, et temast saab järgmine president. Täna hommikul teel riigikokku sõnas ta, et debatil peabki olema julge häälega. „Kandideerima peab ka julge häälega, ei ole mõtet põnnata,“ lausus Nestor.

Nestori sõnul on kõige hullem, mis juhtuda saab, see, kui presidenti ei valita ära riigikogus ega valijameestekogus ja valimine jõuab ringiga tagasi riigikokku. See näitaks tema sõnul Eesti poliitika seisu, kus muudkui kraageldakse ja midagi otsustatud ei saa.

Nestori sõnul peab debateerimiskunstis teadma, millal üle pakkuda ja millal sõnu väga hoolikalt valida. „Sa saad maailmavaadet ka läbi presidendiks kandideerimise tutvustada,“ märkis Nestor.

Juttu oli ka sõjapõgenikest ja sisserändest. Nestor märkis, et ei pea kartma, et pagulased sugugi ei integreeru. „Kui mitte kõik pagulastest ei hakka hapukapsast ja sealiha sööma, siis osa kindlasti,“ rääkis Nestor.

Vaata piltidelt, milline on presidendikandidaat Nestori hommikupoolik ja sõit valimiste poole. Uudis täieneb ka Nestori vastustega küsimustele viimaste päevade tempo ja debattide ning tänase päeva ootuste kohta.