36-aastane mees, kes arvatakse olevat olnud kahtlusalusega suhtes, on kriitilises seisundis, teatas CBS News. Haavata said veel kaks naist vanuses 32 ja 27 aastat, vahendab BBC News.

Politsei pole kahtlusaluse nime veel avaldanud. Ta oli relvastatud käsirelvaga ega rääkinud oma motiivist.

NBC teatel tuli kahtlusalune lõunaajal restoraniala väliterrassi juurde ja avas tule. San Bruno politseiülema Ed Barberini sõnul saabusid politseinikud sündmuspaigale kell 12.48 kohaliku aja järgi ja leidsid eest kaootilise vaatepildi.

Üks inimene leiti kuulihaavaga hoone eest. Mõned minutid hiljem leiti naine, kes näis olevat enesetapu sooritanud. Ülejäänud ohvrid leiti hiljem samast lähedalt.

Kohapeale saabus hulgaliselt parameedikuid ja politsei, kes palus inimestel piirkonda mitte tulla ja peakontori lähedal viibivatel inimestel otsida varju. Telekanal KTVU vahendab, et ühe kohalviibinu sõnutsi oli kuulda paljusid laske, tulistati nii hoones sees kui selle vahetus läheduses.

YouTube'i töötaja Todd Sherman säutus kella 13 paiku kohaliku aja järgi oma Twitteri kontol, et sündmuskohalt pagevad inimesed on nähtavas paanikas. Mehe sõnul oli vaatepilt jõhker ja ühe koridori põrandal oli näha vereloiku.

Snapchati postitatud videotest oli näha, kuidas inimesed kõnnivad tänaval, käed pea kohal. Erivarustuses politseijõud olid maja ümber piiranud.

Google lubas, et omalt poolt jagatakse täpsemat infot kohe, kui see võimalik.