25. augustil külastas rühm prestiižse Etoni poistekooli õpilasi Kremlit ja kohtus president Putiniga. Kohtumine kestis tund aega, poiste visiiti kajastas innukalt ka Vene meedia.

„Meie meedia esitab Ukrainat puudutavaid fakte nii, nagu oleks kõik Venemaa süü,“ märkis üks õppuritest ajalehele Komsomolskaja Pravda. „Seepärast oli huvitav vestelda siinsete Ukraina õpilastega, kes on teistsugustel arvamustel ja peavad end venelasteks.“

Teine poiss märkis ajalehele, et Putin teeb Süüria presidenti Bashar al-Assadi toetades õigesti. Intervjuudes RT-le rääkisid maailma ühe tuntuima eliitkooli õppurid muuhulgas, et vasakpoolsete ideede levik Läänes pole niivõrd seotud sotsialismiga kui "eliidivastasusega" (anti-establishment). See oli nähtavasti mõeldud positiivse kommentaarina.

Etoni teatel korraldasid poisid oma külaskäigu kooliga konsulteerimata. Hiina päritolu õppur David Wei kirjutas Facebookis, et kohtumise organiseerimiseks kulus kümme kuud, 1040 e-kirja ja 1000 tekstisõnumit. "Jätsime Putinile sügava mulje ja tema näitas meile omakorda oma inimlikku palet," märkis Wei.

Eton on Briti eliidi traditsiooniline kasvulava, kus on õppinud 19 Briti peaministrit ja arvukalt teisi riigimehi, nende seas ekspeaminister David Cameron ja praegune välisminister Boris Johnson.