Pugatšova oli stuudiopubliku hulgas toetamas teist presidendikandidaati Mihhail Prohhorovi, kes pidi Žirinovskiga väitlema, vahendab Ilta-Sanomat.

Lõpptulemusena hakkas Žirinovski siiski väitlema Pugatšovaga, kui viimane talle küsimuse esitas.

Lauljat huvitaski just Žirinovski kuulus brutaalne käitumine ja ta küsis, kas Žirinovski jätkaks sama maitsetut käitumist ka võimaliku Kremli peremehena.

Selle peale Žirinovski vihastas ja hakkas Pugatšovale solvanguid karjuma ning käskis tal vait olla. Pugatšova nimetas Žirinovskit omalt poolt klouniks ja väljendas kahtlust tema vaimses tervises.

Kui kisale ei paistnud lõppu tulevat, tuletas saatejuht Pugatšovale meelde, et nüüd on Žirinovski kord rääkida, nagu saate reeglid ette näevad.

„Ta ei saa seadustest aru. Tal endal on ainult üks seadus: vahetada meest iga viie minuti järel,“ kuulutas Žirinovski Pugatšovale viidates. „Teie, artistid, olete nagu viimased prostituudid, raha eest heidate pikali ükskõik millise juhi alla. Heitsite Brežnevi alla, Gorbatšovi alla, Jeltsini alla, Putini alla. Homme lähen ma Kremlisse ja te heidate pikali, aga mina sülitan teie peale, pühin teie peal jalgu. Häbenege,“ räuskas Žirinovski Pugatšovale.

Selle peale ehmus ka saatejuht ja hoiatas Žirinovskit, et ta matab ennast parajasti poliitikuna maha.

Järgmisena astus mängu miljardär Prohhorov, kes oli väitlust seni vaikides kuulanud.

„See ei ole sobiv käitumine ei presidendikandidaadile ega mehele. Vladimir Volfovitš, mul on teie pärast häbi,“ ütles Prohhorov.