Venezuela sise-ja justiitsministri Nestor Reveroli sõnul päädis koolilõpupidu lööminguga, kus detoneeriti lõpuks pisargaasiseade, vahendab uudistekanal AlJazeera.

Äkiline plahvatus põhjutas Los Cotorrose klubis paanika 500 peolise hulgas, kes hakkasid sealt paaniliselt välja pressima. Ametnike sõnul põhjustas surmad lämbumine ning hulgitraumad. Klubi on suletud ning alustatud on kriminaalmenetlust. Hetkel on vahi alla võetud seitse inimest, sealhulgas klubi omanik ning väidetav pisargaasiseadme lõhkaja.

Opositsiooninõunik Jesus Armas, kes elab naabruskonnas, nõuab siseministeeriumilt selgitust, kuidas tsiviilisikul saab olla pisargaasiseade, mis on käibel ainult julgeolekujõududes. Ka nõuab ta politseilt, et uuritaks kas ööklubis võis üldse nii palju inimesi viibida, kuna tegu on liiga väikse hoonega.

Ametivõimud on kinni pidanud klubi omaniku, sest ta ei taganud piisavat järelvalvet ning lubas relva ööklubisse. Hetkel puudub informatsioon täpsete süüdistuste, viibimiskpaikade ning nimede kohta.

Haigla ette kogunenud pisarates perekonnaliikmed üritavad saada juhtunu kohta selgust. 43- aastane Nilson Guerra ütles kohalikele ajakirjanikele, et ta teab vaid, et ta poeg on surnud. Julio Cesar Perdomo sõnul rääkis tema poeg, et pisargaasiplahvatus tuli tualetist ning siis pandi hoone uksed kinni ja peolised jäid majja lõksu. Ametlik teave väljapääsude kohta veel puudub.