Maandur meeskonnaga maandus Kasahstanis, kogedes selle käigus ülekoormust 6G-d. Võrdluseks: stardi ajal on ülekoormus 1-7G-d. Meeskonna maandumisest ja sellest, et nad on elus, teatas Roskosmose juht Dmitri Rogozin.

Kosmoselaeva pardal olid NASA astronaut Nick Hague ja venelane Aleksei Ovtšinin.

Ovtšinin võttis ühendust otsingumeeskonnaga. NASA kinnitusel on mõlema seisund hea.

Interfaxi teatel toimus avarii lennu 119. sekundil raketi esimese astme külgblokkide eraldumisel teise astme külgblokist, mille järel leidis aset teise astme mootorite avariiline väljalülitumine.Seejärel hakkas tööle avariimajakas, kosmoselaev eraldus sektsioonideks ja avanes langevari.

Interfaxi andmetel maandus maandur 20-25 kilomeetri kaugusel Žezkazgani linnast Kasahstanis. Meeskond vigastada ei saanud. Päästegrupi viis kohale lennuk An-12 ja seejärel startisid helikopterid Mi-8 Žezkazganist, Baikonurist ja Karagandõst.

Venemaa kesksõjaväeringkonna teatel võeti kosmoselaeva meeskond kapslist välja ja meedikud vaatasid nad läbi. Kosmonaudi ja astronaudi seisundit hinnatakse rahuldavaks.

Meeskond evakueeriti helikopteriga Žezkazgani meditsiinilisele läbivaatusele. NASA teatel valmistutakse meeskonna viimiseks Moskvasse.

Roskosmos moodustas avariikomisjoni. Kõigest avariiga seotust kantakse ette Venemaa presidendile Vladimir Putinile.