Rongiga veetakse kümmet uuema mudeli meeskonnasoomukit, 18 iseliikuvat suurtükki, viit vanemat meeskonnasoomukit BTR, kaht eriotstarbelist soomukit ja nelja veokit ning rongi koosseisus on ka neli reisivagunit, milles sõidavad ilmselt sõidukite meeskonnad.

Veebileht Kramatorsk2.info pani üles tõestusmaterjali, mis näib viitavat, et tegemist on Vene sõjatehnika vedamisega Ukraina piiri suunas.

Veebileht on artikli pealkirjastanud „Putini surmarongid“.

Rong näib liikuvat Doni-äärse Rostovi suunast Taganrogi kesklinna poole. Seega saab rong liikuda kas Tagarogi kesklinna või Ukraina piiri suunas. Taganrog on Aasovi mere rannikul asuv sadamalinn, mistõttu on tõenäolisem, et rong pöördub veidi hiljem paremale, kust algab Ukraina piirile viiv raudteelõik, mis hiljem enam ei harune.

Kramatorsk2.info järgi näib selgena, et rong liigub just Ukraina suunas. Pärast Taganrogi kulgeb raudtee riikide piiril asuvasse Uspenskajasse ning seejärel juba Ukraina poolel Ilovaiskisse.

Kramatorsk2.info avaldas ka ühe iseliikuva suurtüki küljest tehtud foto suurenduse, millel on näha värsket, veidi erinevat tooni rohelist värvi oletatava numbri kohal.