Ohio kuberner John Kasich pidas kirgliku kõne selle kohta, kuidas Ühendriigid peavad seisma Venemaa vastu oma liitlaste kõrval.

„Me peame tegema Soomele ja Balti riikidele selgeks, et kui Venemaa liigub, liigume ka meie,“ ütles Kasich.

Kui Donald Trump väitis, et USA ei saa olla maailma politseinik, teatas Florida kuberner Jeb Bush, et Trump absoluutselt eksib ning USA peab olema maailma liider.

Florida senaator Marco Rubio lisas, et Venemaa president Vladimir Putin on gangster, kes mõistab ainult geopoliitilist tugevust.

Endine Hewlett-Packardi juht Carly Fiorina ütles, et vaatamata sellele, et tema on Putiniga kohtunud, ei räägiks ta temaga praegu, sest usub, et USA praegune administratsioon räägib Putiniga nõrkuse positsioonilt.

„Ma ei räägiks temaga mõnda aega,“ ütles Fiorina. „Aga ma teeksin nii, ma alustaksin kuuenda laevastiku taas ülesehitamist otse tema nina all, ehitaksin üles raketikaitseprogrammi Poolas otse tema nina all, korraldaksin väga agressiivseid sõjaväeõppusi Balti riikides, et ta mõistaks, et me kaitseme oma NATO liitlasi ja tulevasi liitlasi ning ma paneksin ka mõned tuhanded sõdurid Saksamaale, mitte sõja alustamiseks, vaid et olla kindel, et Putin mõistab, et Ühendriigid seisavad koos oma liitlastega.“