Kunagine miljardärist kinnisvaraarendaja Sergei Polonski, kes kaotas osa oma varandusest majanduskriisis, õrritas Lebedevi saate salvestusel, öeldes, et ta pigem lööks kedagi, kui arutaks finantsasju oligarhidega, kirjutas BNS.

„Kas sa tahad proovida?“ küsis Polonski.

Mõni sekund hiljem kargas Lebedev, kes on Briti ajalehtede, kaasa arvatud Evening Standard ja Independent omanik, püsti ning lõi Polonskit kolm korda näkku, paisates Polonski tema metalltoolilt minema ning poodiumilt alla.

„Ma olen šokis,“ ütles juhmistunud Polonski seejärel šõu ankrule, kes sekkus löömingusse ning hoidis Lebedevi tagasi.

Saate: „Kriis. Venemaa vastus“ juht märkis, et kaklus on märk halvenevast majandusolukorrast.

„Kui oligarhid võitlevad, siis see tähendab, et asjad ei lähe hästi ning et kriis on väga murettekitav küsimus,“ ütles Jekaterina Gordejeva kerge naeratusega.

Lebedev selgitas oma käitumist Interfaxile „vajadusega neutraliseerida Polonski põhjendamatu oht enda aadressil“. Ärimehe sõnul oli tema oponent „erakordselt erutatud, rääkis kõrgendatud toonil, tõmbles, ühesõnaga oli ilmselgelt afektiseisundis“.

„Mingil hetkel, oma mõtet jätkates ja vaadates mulle näkku, ütles ta: „Selle eest tuleb lõuga anda. Ma küsisin: „Mulle?“ ja ta hüüdis: „Jah“. Seejärel ma neutraliseerisin väga puhtalt selle täiesti põhjendamatu ohu,“ väitis ta.

Lebedev (51) on endine Vene luuraja, kes teenis oma miljardid pärast Nõukogude Liidu kokkuvarisemist aktsiaturgudel. Polonski oli 2008. aastal Forbes'i miljardäride nimistus, ent lendas sellest välja majanduskriisi puhkedes, mis lõi Venemaad tugevamalt kui paljusid teisi arenevaid riike.