Nüüd avaldas Avakov tema enese ja Saakašvili vahelisest sõimlemisest Facebookis ka video, vahendab UNIAN.

„Igaühele, keda huvitab: ma nõudsin presidendi administratsioonist välja video tülist Saakašviliga. Siin see on, ilma kärbeteta. Seal on vähe ilusat, aga avaliku diskursuse, mis aga peamine, tagapõhja sellise ulatuse juures on oluline, et iga inimene näeks ise, millest jutt käib. Tõtt varjata on häbi. Nagu ka näida parem kui sa oled,“ kirjutas Avakov Facebookis.

Avakov teatab videos Saakašvilile, et tema korruptsioonisüüdistused valitsuse liikmete aadressil on alusetud, teeb Saakašvili kõneviisi järgi, nimetab teda „vargapoisiks“ ja nõuab, et Saakašvili suu kinni paneks.

Saakašvili omalt poolt teatab, et kavatseb isiklikult tõestada, et varas on Avakov ning Ukraina valitsus on korruptsiooni osas riigis esikohal.

Pärast sõnavahetust võtab Avakov tema ees laual olnud veeklaasi ja viskab selle Saakašvili suunas, läigatades selle käigus vett oma kõrval istunud välisministri Pavlo Klimkini ja justiitsministri Pavlo Petrenko peale.

Avakov teatas varem, et Saakašvili hakkas häält tõstma ja solvama, sest Avakov küsis, miks arutas Saakašvili ühe Odessa tehase erastamist „Vene oligarhi“ ja Uralhimiga.

Saakašvili sõnul käskisid Avakov ja Jatsenjuk tal Ukrainast lahkuda.