„Ma arvan, et ta muretseb seal jubedalt, ei maganud öösel. Aga pole midagi, kõik on koos Venemaal,“ rääkis Aleksei Dresseni naine Viktoria Moskva raudteejaama saabudes.

Juba pärast kohtumist küsis Viktoria: „Magasid?“

Aleksei: „No mitte nagu karu, aga normaalselt.“

Aleksei ütles telekanalile Rossija, et see päev veedetakse Moskvas, hiljem sõidetakse vanemate juurde. Ja hiljem siis juba mõeldakse, kuidas edasi elada.

Viktoria Dressen rääkis, kuidas spioonitöö mõjub pereelule.

„Esiteks, ohutunne ajapikku nüristub, pole enam nii terav kui alguses. Teiseks, teate, kui see kõik algas, otsustasin ma sisimas, kas ma teen hästi või halvasti, ja ma otsustasin, et ma teen hästi. Keegi seal, kui arreteeriti, kirjutas, et vaat see raha, see karjäär, see on kõik tegelikult jama. Mida ka ei räägitaks, mina tean, kuidas tegelikult on,“ ütles Viktoria.

Aleksei Tallinna lennujaamas vahistamise hetke kirjeldab Viktoria järgmiselt: „Ma juba käisin läbi turvakontrolli, väljusin tsooni, kus oodatakse lennukeid ja mind hüüti nimepidi ja ma tulin tagasi ja mul pandi käed raudu. Teate, nagu taevas kukub maa peale.“

Lapsed olid sel hetkel kodus.

Aleksei poeg Daniel Dressen: „Uks löödi maha ja terve päev toimus läbiotsimine. Mina istusin diivanil, seal seisid inimesed, toast kuhugi välja ei lasknud.“

Näidatakse ka Dresseni Kohveri vastu vahetamist piiril, mille järel küsitakse Dressenilt esimest kommentaari.

Aleksei Dressen: „Tunne? Noh, rõõmus.“