Pimedates, soojades ja niisketes ruumides kasvatatakse miljardeid prussakaid. Hiinas kasutatakse neid putukaid niihästi loomasöödaks, traditsioonilises meditsiinis kui ka jäätmete kõrvaldamiseks. See konkeetne prussakavabrik spetsialiseerub raviotstarbeliste tarakanide kasvatamisele. Hiinas usutakse, et prussakaekstrakt aitab ravida erinevaid haigusi kõhuhädadest külmetuseni. Uuritakse ka võimalusi prussakapulbri kasutamiseks kaalulangetuse ja kiilaspäisuse vastu.

„Minu selja taga asuvaid hiiglaslikke paake kasutatakse tarakanidest Hiina traditsioonilise meditsiini tootmiseks,” ütleb videos Reutersi ajakirjanik Thomas Suen. „Tarakanid kõigepealt praetakse ja pannakse seejärel paaki, kus nende väärtuslikumatest osadest valmistatakse ekstrakt.”

Muude vooruste kõrval saab prussakaid kasutada ka jäätmekäitluses. Reutersi teatel on üle Hiina kerkinud ohtralt samasuguseid prussakafarme, mille kasvandikke söödetakse toidujäätmetega. Väljaheideteks muudetud jäätmeid saab hiljem kasutada väetiseks.