FSB teatel on videos näidatud mees (näidatakse alates 3:15) Ukraina kodanik Jevgeni Panov, kes on sündinud 1977. aastal Zaporižžja oblastis ja töötab Ukraina kaitseministeeriumi luuretalituses.

Ukraina portaal Censor.net rääkis tema venna Igor Panoviga, kelle sõnul läks vend laupäeva hommikul sõpradega kohtuma ja kadus. Venna sõnul on Jevgeni Panov varem võidelnud Ida-Ukrainas vabatahtlikuna, käib seetõttu taastusravi saamas ja töötab praegu Zaporižžja elektrijaamas autojuht-elektrikuna.

Sõjaliste operatsioonide organiseerimisega Panov venna väitel ei tegele. „Ta läks kodust minema dresside ja t-särgi väel,“ lisas Igor Panov. „Huvitav, millised diversandid kannavad dressipükse.“

Panovi röövimist kinnitas ka Zaporižžja oblastinõukogu liige erakonnast UKROP Jaroslav Grišin.

"Meie Ženja Panov rööviti. Rööviti küüniliselt ja alatult. Ilmselgelt peksavad ja peksavad ülestunnistuse välja. Röövisid vaenlased. Röövisid agressorriigi professionaalsed mõrvarid," kirjutas Grišin Facebookis.

Grišin lisas, et Panov kandideeris erakonna UKROP liikmena Energodari linnanõukogusse ning on linna täitevkomitee liige. Ta on Grišini sõnul olnud Ida-Ukraina rindel vabatahtlik abistaja ja on tõeline Ukraina patrioot.

Ukraina kaitseministeerium eitas kolmapäeval rünnakute korraldamist ja süüdistas Venemaad agressiooniks ettekäänete otsimises.