Aktsioon „Augud ja värv“ on toimunud juba Moskvas, Orjolis, Lipetskis, Iževskis, Volgogradis, Tomskis, Tveris ja teistes Venemaa linnades. Selle korraldaja on liikumine Vihased Linnaelanikud, teatab RIA Novosti.

„Jaroslavlastel on kõrini oma autode ja kontsade lõhkumisest – nad haaravad eredad värvid ja lähevad linnatänavatele! Aga kõige sügavamatesse aukudesse pannakse maha kartul. Vaatame, mis juhtub kiiremini – kas hakkab idanema kartul või parandatakse augud!“ öeldakse aktsiooni pressiteates.

Kõik augud pildistatakse üles ja fotod lisatakse pöördumisele Jaroslavli linnavalitsuse poole, milles palutakse teed ära remontida. Borissovi sõnul on kõigis linnades, kus aktsioon on toimunud, hakanud võimud loetud päevade jooksul tänavaid remontima. Lisaks sellele on tema sõnul Jaroslavlis olukord tänavate osas eriliselt hull.

„Inimesed, kes siin elavad, ütlevad, et tänavatel on auk augu otsas, isegi kesklinnas... Võib öelda, et siin on iga teine tänav ebarahuldavas seisukorras,“ ütles Borissov.