Uurimisvalitsuse teatel viibisid 35-aastane Krasnodari elanik ja tema naine 8. septembril Krasnodari Gastello tänava mahajäetud territooriumil koos naisega, kellega olid tutvunud samal päeval. Alkoholi tarbimise käigus tekkis nende vahel konflikt, mille käigus tappis mees uue tuttava. „Seejärel tükeldas ta hukkunu keha, jättis fragmendid osaliselt sinna ja peitis ära, osaliselt võttis aga kaasa,“ teatas uurimisvalitsus RIA Novosti vahendusel.

Pärast toime pandud kuritegu pildistas mees end koos hukkunu mõnede kehaosadega oma mobiiltelefoni kaameraga. 11. septembril leidsid remonttöid teinud töölised telefoni nende ülesvõtetega, millest teavitasid õiguskaitseorganeid.

„Uurimis- ja operatiivjälituslike toimingute käigus abikaasade elukohas sõjalise lennunduskooli ühiselamus, kuhu sissepääs on piiratud, avastasid uurijad inimkeha fragmendid soolalahuses. Lisaks sellele viidi köögist kaasa toidufragmendid ja tundmatut päritolu külmutatud lihatükid,“ öeldakse teates.

Täpsustatakse, et alustatud on kohtumeditsiinilist ekspertiisi, et teha kindlaks, kas leitud liha on inim- või loomset päritolu. Lisaks sellele leiti keldrist ja juuresolevalt territooriumilt ning viidi kaasa mõned tapetu säilmed.

Kriminaaljuurdlus on üle antud eriti tähtsate asjade uurimise osakonnale. Kaasatud on kõige kogenumad uurijad ja kriminalistid ning psühholoogiateaduste professor ja doktor.

Meedias ja sotsiaalmeedias on levitatud informatsiooni Krasnodarist pärit „kannibalidest abielupaari“ kohta, kes väidetavalt röövisid ja tapsid inimesi. On väidetud, et alates 1999. aastast on inimsööjate pere röövinud vähemalt 30 inimest.

„Seni seda informatsiooni ei kinnitata. Praegusel hetkel on korrakaitsjad avastanud purgi konserveeritud käega. Varem kaotatud mobiiltelefoni omaniku sõnul on see üks nendest kätest, millega ta selfie tegi,“ ütles õiguskaitseorganite allikas varem RIA Novostile.

Allika sõnul tunnistas nutitelefoni omanik üles vaid kaks mõrva: peale selle naise tapmist, kelle kehaosadega tehti fotod, tappis krasnodarlane enese sõnul 2012. aastal veel ühe inimese.