Praegu saab raadiojaama siiski kuulata vaid Tamperes. Lisaks muusikale annab Love FM eetrisse soomekeelseid uudiseid Vene agentuuridelt, vahendab Iltalehti. Raadiojaama teatel vahendab Love FM uudiseid, mida Soome meedia ei avalda. „Näiteks kajastasime just seda, kuidas Karjalasse rajatakse uus juustutehas,“ märkis raadiojaama esindaja. „Oleme ka vahendanud Venemaa ja Vene poliitikute seisukohti Ukraina ja Süüria kohta.“

Iltalehti viitab, et raadiojaama uudised on pehmelt öeldes tendentslikud, kajastades eriti Ukraina sündmusi nii, nagu Ukraina valitsus tegeleks ainsana vaherahu rikkumisega ja rõhuks oma venekeelset elanikkonda.

Soome kommunikatsiooniagentuuri raadiosageduste osakonna juht Jarno Ilme tõdes ajalehe järelepärimisele vastates, et Soomes kehtib sõnavabadus, mistõttu ei saa keelata ka propagandat. Ta lisas, et kui raadiojaam peaks andma eetrisse ebaseaduslikku materjali, näiteks õhutama rahvusvahelist vaenu või levitama laimu, siis tegeleb sellega politsei. Raadiojaama litsentsi võib ka tühistada, kui jaam rikub litsentsitingimusi, lisas Ilme.