Korterimüük purustas ühekordse tehingu rekordeid linnas, mis on kuulus oma kalli kinnisvara poolest. Wall Street Journali andmetel said linn ja osariik tehingu pealt maksudena 2,5 miljonit dollarit. Kolmapäeval sõlmitud tehingu maakleritasu oli aga 3,5 miljonit dollarit, vahendab Daily Mail.

„Tuntud ärimehe Dmitri Rõbolovlevi tütre Jekaterina Rõbolovlevaga seotud kompanii kirjutas alla lepingule korteri ostmiseks aadressil 15 Central West Park, New York. Korter on ühisvara, mille omanik on praegu perekond Sanford Weill. Preili Rõbolovleva õpib praegu USA ülikoolis. Ta kavatseb korteris peatuda, kui külastab New Yorki. Preili Rõbolovleva sündis Venemaal, elab Monacos ning on viimased 15 aastat elanud Monacos ja Šveitsis,“ teatas Rõbolovleva esindaja detsembris.

Dmitri Rõbolovlev on oligarh, kes sai muinasjutulised rikkused Nõukogude Liidu kokkuvarisemise järgse erastamise tulemusena. Ta on väetisetootja Uralkali endine omanik.

2008. aastal ostis 43-aastane Rõbolovlev Donald Trumpilt Floridas asuva valduse Maison L'Amitié, mille eest maksis 95 miljonit dollarit sularahas.

Rõbolovlev on rikkuselt maailma 93. inimene.