Kommersandi allikas täpsustas, et juurdluses Kamenevi ja Sõtšovi hukkumise üle ei ole veel süüdistatavaid, sest Kamenevi tapja võib olla nii hävitatud sissetungijate kui ka vahistatute hulgas, Sõtšovile surmavaid vigastusi tekitanud isikud põgenesid aga Ukraina territooriumile, vahendab RIA Novosti.

Kommersant kirjutab, et Venemaa riikliku julgeoleku organid said 6. augustil operatiivinformatsiooni Ukraina territooriumilt saabuva diversioonigrupi kohta. Väidetavate diversantide teele jäid FSB töötajad Kamenevi juhtimisel.

Kamenev käskis kahtlusalustel relvad loovutada, kuid viimased vastasid automaaditulega, haavates ohvitseri surmavalt. FSB-lased astusid tulevahetusse ja hävitasid kaks kurjategijat. Kolm ellu jäänut püüavad süüd alampolkovniku surmas teineteise kaela veeretada, kirjutab Kommersant.

Dessantlahingumasina BMD mehaanik-juht, 22-aastane jefreitor Sõtšov hukkus Kommersandi teatel lahingus teise võitlejate grupiga Krimmi-Ukraina piiril soises piirkonnas Sivaši lahe juures. Teda tabas kolm kuuli ja ta suri kiirabiautos.

Kommersandi allika teatel tahetakse Kamenevile anda Venemaa kangelase aunimetus ja Sõtšovi autasustada mehisuse ordeniga.