Aprill 1999 – kaks teismelist koolipoissi tulistavad Colorado osariigis Littletonis Columbine'i keskkoolis surnuks 12 kaasõpilast ja õpetaja ning seejärel lasevad maha ka iseendid.

Juuli 1999 – Georgia osariigi Atlanta linna börsimaakler tapab 12 inimest, sealhulgas oma naise ja kaks last ning võtab ka eneselt elu.

September 1999 – mees avab tule jumalateenistusel Texase osariigis Fort Worthis, tappes kuus inimest ja iseenda.

Oktoober 2002 – Washingtonis toimub rida snaipristiilis tulistamisi, milles hukkub kümme inimest.

August 2003 – vallandatud tööline tulistab Chicagos surnuks kuus endist töökaaslast.

November 2004 – Wisconsini osariigis Birchwoodis tapab jahimees pärast puhkenud tüli kuus jahikaaslast ja haavab kaht.

Märts 2005 – Wisconsini osariigis Brookfieldis avab mees kirikus jumalateenistusel tule ja tapab seitse inimest.

Oktoober 2006 – Pennsylvania osariigis Nickel Minesis tapab veokijuht koolis viis tüdrukut ja haavab raskelt veel kuut ning võtab seejärel ka endalt elu.

Aprill 2007 – Virginia tehnikaülikoolis Blacksburgis tulistab tudeng Cho Seung-hui surnuks 32 inimest ja haavab 15 ning tapab seejärel enda. See on kõige ohvriterohkem massitulistamine USA-s pärast 2000. aastat.

August 2007 – 28-aastane mees ja kaks 15-aastast poissi lasevad hukkamist meenutavas stiilis maha kolm Delaware'i ülikooli tudengit. Neljandat tudengit tulistatakse ja pussitatakse.

September 2007 – Delaware'i ülikooli värske tudeng haavab sööklas kaht teist tudengit.

Detsember 2007 – Nebraska osariigis Omahas tapab 20-aastane mees kaubanduskeskuses üheksa inimest ja haavab veel viit.

Detsember 2007 – Washingtoni osariigis Carnationis tulistab naine koos meessõbraga jõululaupäeval surnuks kuus perekonnaliiget.

Veebruar 2008 – Chicago äärelinna rõivapoes seob mees, kes on tänaseni vabaduses, kinni kuus naist ja tulistab neid. Viis naist saavad surma ja üks vigastada.

Veebruar 2008 – Põhja-Illinoisi ülikooli loengusaalis avab mees tule, tappes viis tudengit ja haavates 16. Mees paneb seejärel relva maha ja annab alla.

Juuli 2008 – Arizona osariigis Phoenixis South Mountaini kolledžis laseb endine tudeng arvutiklassis maha kolm inimest.

September 2008 – Washingtoni osariigis Algeris tulistab kuu aega varem vanglast vabastatud vaimuhaige mees kaheksat inimest, kellest kuus sureb ja kaks saab haavata.

Oktoober 2008 – mitu meest sõidab autoga Kesk-Arkansase ülikooli ühiselamu juurde ning tapab kaks tudengit ja haavab üht inimest.

Detsember 2008 – California osariigis Covinas avab jõuluvanakostüümis mees perekondlikul jõulupeol tule, süütab maja ja tapab enda. Politsei leiab hiljem maja varemetest üheksa laipa.

Märts 2009 – Alabama osariigis sõidab 28-aastane töölt lahti lastud mees läbi mitme linna, tulistades kokku surnuks kümme inimest.

Märts 2009 – Põhja-Carolina hooldekodus laseb raskelt relvastatud mees maha kaheksa inimest, kellest paljud on vanad ja haiged.

Märts 2009 – California osariigis Santa Claras lastakse luksuslikus kortermajas maha kuus inimest.

Aprill 2009 – Virginia osariigis Hamptoni ülikoolis järgneb 18-aastane endine tudeng pitsakullerile ühiselamusse, kus tapab kulleri, ühiselamu komandandi ja iseenda.

Aprill 2009 – New Yorgi osariigis Binghamtonis tulistab mees surnuks 13 inimest.

Juuli 2009 – Houstonis asuva Texase Southerni ülikooli kampuses tulistatakse mööduvast autost surnuks kuus inimest.

November 2009 – Texase osariigis Fort Hoodi sõjaväebaasis avab tule USA armee psühholoog major Nidal Hasan. Hukkub 13 ja haavata saab 42 inimest.

Veebruar 2010 – 50 minutit pärast Alabama ülikooli bioloogiateaduskonna koosoleku algust avab professor tule, tappes kolm ja haavates veel kolme kolleegi.

Jaanuar 2011 – Arizona osariigis Tucsonis avab mees avalikul üritusel tule, tappes kuus ja haavates vähemalt 12 inimest. USA kongressi liige Gabrielle Giffords saab kuuli pähe, kuid jääb ellu ja toibub.