Trump ründas valimiskampaania ajal ägedalt demokraadist rivaali, ähvardades, et kavatseb viimase isikliku meiliserveri kasutamise eest välisministrina vangi panna.

Reedel märkis Trump aga ajalehele Wall Street Journal, et Clinton on „väga tark ja tugev naine“. Ta keeldus sealjuures vastamast küsimusele, kas ta määrab ametisse eriprokuröri Clintonit uurima, ja ütles, et mõtleb selle asemel pigem teemadele nagu immigratsioon, maksureform jne.

Trump tõdes ka ise, et retoorika saab olema teistsugune, kui valimiskampaania ajal, kuigi ta keeldus tunnistamast, et läks valimisvõitluse ajal oma ütlemistega kohati liiga kaugele. „Ei, ma võitsin,“ sõnas ta.

Trump lubas presidendikandidaatide debatil kuu aja eest, et presidendiks saades määrab ta ametisse eriprokuröri uurimaks Clintoni elektroonpostkasti kasutamist välisministriameti ajal.

„See on kohutavalt hea, et keegi, kellel on selline temperament nagu Trumpil, ei otsusta siin riigis seaduste eest,“ märkis Clinton toona, mille peale Trump ähvardas: „Jah, sest sel juhul oleksid sa vangis.“