Politseinikud said väljakutse Charlotte`i linna, kus naine teatas enda maja ümber luusivast kahtlasest mehest. Mees olevat pidevalt koputanud naise uksele, vahendab CNN.

Politsei sõnul jõudsid nad sündmuskohale ning märkasid kohe, et kirjeldusele vastav mees jooksis nende poole. Üks politseinikest tõmbas välja enda elektrirelva ehk rahvasuus tuntud kui taser`i, kuid see hakkas millegipärast tõrkuma. Selle peale avas aga teine ametnik enda tulirelvast mehe pihta tule.

Mees nimega Jonathan Ferrell suri sündmuskohal. Teda tulistati korduvalt ning ta oli relvastamata.

Politsei usub aga praegusel hetkel, et mees otsis lihtsalt abi, kuna tema auto oli sattunud avariisse. Nimelt leiti Ferrell`i avariiline auto hiljem sündmuskoha lähedalt.

"See oli päris tõsine õnnetus," ütles kohalik politsei autoõnnetuse kohta ning lisas, et õnnetus oli nii tugev, et mees ilmselt pidi tagaaknast välja ronima ja abi otsima minema.

Nüüd süüdistab politsei ohvitser Randall Kerrick`it "tahtmatus tapmises" ning mees lasti eile peale iseenda ülesandmist 50 000-dollarise kautsjoni vastu vabadusse.

Politsei esindaja teatas, et sündmuskohal oli peale Kerrick`i veel kolm meest, aga ainukesena tulistas Kerrick.

Tahtmatu tapmine tähendab sealse seaduse mõistes ebavajaliku jõu kasutamist enda kaitsmiseks või inimese ründamist tapmise eesmärgil.

Oma avalduses ütles politsei, et tegemist oli "kahetsusväärse" juhtumiga.

Hukkunud mehe omaksed aga nõudsid sotsiaalmeedias õiglust ning tema kihlatu sõnul oli tegemist väga armastusväärse inimesega.