Bush jagas oma Twitteri kontol Washington Times artiklit pealkirjaga: „Miks Eesti on tulevikuriik“ („Why Estonia is a country for the futuure“). Ta kirjutab, et ameeriklastel on, mida Eestilt vabaturureformide ning edu kohta õppida.


Washingtoni piirkonnas pigem kohaliku lehe staatust omav ja tuntavalt vabariiklaste poole kaldu Washington Times oli oma veergudele kirjutama kutsunud Richard W. Rahni Cato Institute'ist, kes võttis üsna oskuslikult kokku kõik selle, mida edumeelsetele eestlastele meeldib oma riigi kohta rääkida.

Siiski juhib ta artiklis tähelepanu sellele, et Eestit on vastamisi suure väljakutsega, mille all peab Rahn silmas siinset suurt venekeelset elanikkonda, kellest märkimisväärne osa on lojaalne pigem Vladimir Putini juhitavale Venemaale.

Tema hinnangul võib Putini ekspansionistlikke käikude valguses pidada Eesti hirmu võimaliku sõjalise sissetungi eest tõsiseltvõetavaks.

Kokkuvõttes leiab Rahn, et Eesti on silmatorkav, ent samas küllaltki ootamatu edulugu.

Jeb Bush külastas Eestit juuni keskpaigas ja arutas siin majandusküsimusi, kohtudes nii peaministri kui ka ettevõtjatega. Bush tundis huvi Eesti e-riigi, e-valimiste ja piiriülese digiallkirjastamise vastu.