Groismani kandidatuur esitati Porošenkole ametlikult valitsuskoalitsiooni koosolekul. Selle poolt olid kõik koosolekul osalenud, peale ühe erapooletu ja ühe vastu olnu, vahendab UNIAN.

Lisaks sellele õnnestus kokku leppida pea kogu uue valitsuse koosseis.

Esimeseks asepeaministriks ning majandusarengu- ja kaubandusministriks saab presidendi esindaja ülemraadas Stepan Kubiv.

Asepeaministriks sotsiaalküsimustes saab Pavlo Rozenko, asepeaministriks eurointegratsiooni alal Ivanna Klõmpuš-Tsintsadze ning asepeaministriks terrorismivastase operatsiooni ja okupeeritud territooriumide alal Volodõmõr Kistion.

Asepeaministriks reformide alal kavatsetakse nimetada Dmõtro Šõmkiv ning asepeaministriks humanitaarküsimustes jääb Vjatšeslav Kõrõlenko.

Rahandusministriks saab Oleksandr Danõljuk.

Siseministriks jääb Arsen Avakov, justiitsministriks Pavlo Petrenko, kaitseministriks Stepan Poltorak, välisministriks Pavlo Klimkin, noorsoo- ja spordiministriks Juri Ždanov ja informatsioonipoliitika ministriks Juri Stets.

Sotsiaalpoliitikaminister on Andri Reva, keskkonnaminister Ostap Semerak, haridusminister Lilia Grõnevõtš, infrastruktuuriminister Volodõmõr Omeljan, kultuuriminister Jevgen Nõštšuk ja regionaalminister Gennadi Zubko.

Kabinetiministriks jääb Oleksandr Sajenko.