„Ma andsin Saakašvili kohtusse. Sest kui sa räägid, et inimene on varas, anna vastust,“ ütles Avakov telekanali 1+1 eetris, vahendab UNIAN.

Avakovi sõnul valmistab Saakašvili kohtusse kaebamist ette ka Ukraina peaminister Arseni Jatsenjuk.

Ukraina rahvusliku reforminõukogu istungil tekkis hiljuti Avakovi ja Saakašvili vahel tüli.

Avakov kirjutas Facebookis: „Äsja toimunud reforminõukogu istungil härra Saakašvili vastuseks minu küsimusele talle, miks suhtles ta OPZ (Odessa sadamatehas – toim.) asjus Vene oligarhiga Uralhimist… ja kuidas on see seotud OPZ erastamisprotsessiga?... kaotas enese üle kontrolli. Odessa kuberner sattus hüsteerikasse ja hakkas minu peale karjuma: „Kellelgi ei ole õigust rääkida nii Mihheil Saakašviliga… sa oled korrumpeerunud minister…, aga mina olen aus inimene…“ läks otsestele solvangutele. Ma hoidsin end tagasi, et teda mitte lüüa, viskasin talle vett näkku.“

Saakašvili kirjutas aga Facebookis, et nõuab presidendi administratsiooni pressiteenistuselt kogu salvestuse avaldamist selle intsidendi kohta.

„Videosalvestust tehti kolme kaamera abil ja Ukraina rahval on täielik õigus näha ja teada, kes teda juhivad. Ma vastutan iga enda seal öeldud sõna eest. On saabunud aeg, et subjektid, kes on tõuganud riigi käpuli, vastutaksid oma sõnade ja tegude eest,“ kirjutas Saakašvili.