Ühe allika sõnul on Kremli pressiteenistus lähipäevil tegemas mingisugust suurt teadet ja seetõttu on ajakirjanikel palutud järgnevatel päevadel olla valmis.

Seda infot kinnitas ka poliitilise infokeskuse juht ja mitmete Venemaa ajalehtede kaastööline Aleksei Mukhin oma Twitteri kontol, kus ta ei eitanud Putini võimalikke vigastusi. "Sõbrad, te vajate praegu kõik presidenti, kogunege...," kirjutas ta oma kontol. Kuulujutte Mukhin ei kommenteerinud kuid ta lisas, et press oleks valmis, "tuleb midagi suurt".

Venemaa president Vladimir Putin pole mitmete allikate teatel pärast 6. märtsi avalikkuse ette ilmunud, mistõttu levivad spekulatsioonid tema ootamatust haigestumisest.

Julgemad arvajad räägivad infarktist, insuldist või isegi riigipea surmast. Samuti on spekuleeritud, et Putin on sõitnud välismaale, et aidata ilmale tuua oma väidetava kallima, Alina Kabajeva last.

Igal juhul on paljud nii Vene kui ka Lääne meediaväljaanded asunud spekuleerima, mis siis praegu Kremlis tegelikult toimub ning miks ei rahustata avalikkust lihtsalt Putini näitamisega.