Kohus otsustas esmaspäeval, et 69-aastasel mehel oli tütrega aastakümnete jooksul mõlemapoolse nõusolekuga seksuaalsuhe Baieri liidumaal asuvas Willmersbachi külas, vahendab The Local.

46-aastane Renate B. esitas isa vastu kaebuse märtsis, süüdistades teda enese vägistamises alates 12.-13. eluaastast ja siis pidevas seksuaalsuhtes olemises 34 aasta jooksul. Liidumaa prokuratuur esitas mehele süüdistuse umbes 500 vägistamisepisoodis ja taotles 14-aastast vanglakaristust.

Kohus asus aga kaitse poolele, mis seadis tütre tunnistused kahtluse alla, ja määras äärmiselt kerge karistuse, sest kaitse oleks rahul olnud ka viieaastase karistusega.

Renate B. ütles, et tema isa peksis teda ja ähvardas tappa, kui tütar kellelegi toimuvast räägib. „Ma tapan su,“ olevat isa tütre sõnul öelnud. „Ükskõik, kuhu sa lähed, ma leian su üles.“

Naine lisas, et ema oli olnud samas voodis nende kõrval, kui esimene suguühe aset leidis.

Renate B. rääkis lisaks, et ei ema ega neli venda teinud midagi tema aitamiseks, ei lapsepõlves ega hilisemas elus.

Kohus otsustas, et on võimatu tõestada, et seksuaalsuhtel ei olnud mõlemapoolset nõusolekut, ning viitas vastuoludele Renate B. tunnistustes.

Adolf B. tunnistas üles, et neil oli tütrega mõlemapoolse nõusolekuga seksuaalsuhe. Ta väitis, et tütar oli peaaegu alati algataja, mida naine kategooriliselt eitas. Renate B. sõnul segas ta ükskord isa toidu sisse unerohtu, et seksuaalvahekorrast pääseda.

Prokuratuuri teatel sünnitas Renate B. isaga kolm puuetega poega, kellest üks suri imikuna ja teine hiljuti.

Psühhiaater, kes Adolf B.-d uuris, kuulutas ta täiesti vastutusvõimeliseks oma tegude eest. Psühhiaatri sõnul on väga suur tõenäosus, et Adolf B. kordab oma tegusid samasuguses olukorras.

Eelmisel nädalal ütles üks tunnistaja, et intsest oli külas mitmeid aastaid avalik saladus.