„Mida ma tean, on tõde ja tõde on, et ma ei ole kunagi kedagi seksuaalselt rünnanud,” ütles Kavanaugh.

Kavanaugh’ naine Ashley ütles, et süüdistusi tema abikaasa vastu on raske uskuda.

„Ma tunnen Bretti. Ma olen teda tundnud 17 aastat,” ütles naine. „Ta on korralik, ta on lahke, ta on hea. Ma tunnen tema südant. See ei ole Bretti moodi.”

California professor Christine Blasey Ford süüdistab Kavanaugh’d käe tema suule surumises ja katses ta lahti riietada ühel peol 1980. aastate alguses, kui mõlemad käisid keskkoolis. Kavanaugh ja Ford peaksid neljapäeval senati õiguskaitsekomitee ees tunnistusi andma.

Kavanaugh eitas kategooriliselt Fordi süüdistusi ja väitis, et oli kogu keskkooli ja veel „palju aastaid hiljem” süütu.

„Ma pole kunagi sellisel peol olnud,” ütles Kavanaugh. „Teised inimesed, kes olid väidetavalt kohal, on öelnud, et nad ei mäleta mingit sellist pidu. Üks naine, kes oli kohal, teine naine, kes oli kohal, kes oli dr Fordi eluaegne sõber, on öelnud, et ei tunne mind ja ei mäleta, et oleks kunagi oma elus koos minuga peol olnud.”

Kavanaugh’ sõnul ei sea ta kahtluse alla, et Fordi võis keegi kunagi kuskil seksuaalselt rünnata, kuid tema teab, et ei ole kunagi kedagi seksuaalselt rünnanud.

Kavanaugh ütles, et võis Fordi keskkooli ajal kohata, kuid lisas, et ta ei olnud sõber ega tuttav.

Kavanaugh kinnitas ka, et ei kavatse süüdistuste tõttu oma kandidatuuri taandada.

„Ma tahan ausat protsessi, kus ma saan oma ausust kaitsta, ja ma tean, et ma räägin tõde,” ütles Kavanaugh.

Kavanaugh eitas ka ajakirjas New Yorker pühapäeval avaldatud lugu, milles teine naine, Deborah Ramirez väitis, et Kavanaugh paljastas ennast talle, kui nad olid Yale’i ülikooli tudengid, viidates sellele, et ajaleht New York Times teatas, et ei saa Ramirezi väiteid kinnitada.

„Ma ei ole kunagi midagi sellist teinud,” ütles Kavanaugh. „Teised inimesed, kes väidetavalt kohal olid, ei mäleta mingit sellist asja. Kui selline asi oleks juhtunud, oleks sellest rääkinud kogu kampus.”

Veel teatas Kavanaugh, et advokaat Michael Avenatti süüdistused, et tema ja ta keskkooliaegne sõber Mark Judge meelitasid naisi pidudel narkootikumide ja alkoholiga, et teised mehed saaksid neid grupivägistada, on „totaalselt valed ja pöörased”.

„Jah, oli pidusid ja joomisiga oli 18 ja jah, abiturientidel oli see seaduslik ja nad jõid seal õlut,” ütles Kavanaugh. „Ja jah, inimesed võisid kohati liiga palju õlut juua ... Ma arvan, et kõik meist on ilmselt teinud keskkooli ajal asju, millele me tagasi vaatame ja kahetseme või veidi piinlikkust tunneme. Aga see ei ole see, millest me räägime. Me räägime seksuaalse rünnaku süüdistusest. Ma ei ole kunagi kedagi seksuaalselt rünnanud.”