Itaalia ajakirjanduse andmetel leidis vahekord aset Berlusconi luksusvillas Milano lähistel Arcores. Prokuratuur on väidete põhjal avanud toimiku, kuid ei ole algatanud ametlikku uurimist ning peaminister ei ole ametliku juurdluse objekt, vahendab telegraph.co.uk.

Silvio Berlusconi vennale kuuluv ajaleht Il Giornale kirjeldas süüdistusi kui potentsiaalset seksiskandaali ja järgmist D'Addario juhtumit - sellega viidati prostituut Patrizia D'Addariole, kes möödunud aastal väitis, et magas peaministriga viimase Rooma residentsis.

Ametnikud hoiatasid, et Marokost pärit neiu väited võivad olla alusetud ja osa 74-aastase peaministri vastasest laimukampaaniast või enesereklaam.

Teismeline, kes praegu on 18-aastane, väidab, et osales mitmetel Berlusconi erapidudel möödunud aastast kuni käesoleva aasta kevadeni, kui ta üritas läbimurret modellindusse või televisiooni. Ta oli üks tüdrukutest, kes ihkasid saada modelliks või näitlejaks ja keda väidetavalt tutvustas peaministrile prominentne agent Lele Mora. Mora on kinnitanud, et ei tea juhtumist midagi.

Ametnike kinnitusel on tüdruku seletustes mõningad vastuolud ja ta on oma ütlusi tagasi võtnud.

Lugu sai alguse, kui tüdruk visati pärast tüli oma brasiillasest korterikaaslaega elamisest mais välja, teatas Itaalia ajakirjandus. Politsei pidas neiu kinni ja tuvastas, et tal puudub elamisluba.

Prostitutsioon iseenesest ei ole Itaalias ebaseaduslik, kuid seaduse järgi on karistatav organiseeritud prostitutsioon ja teenusepakkuja peab olema vähemalt 18-aastane.