Süüria inimõiguste vaatluskeskuse esialgsel teatel hukkus rünnakus vähemalt 38 võitlejat, mis teeb sellest ühe ohvriterohkema valitsusvägesid tabanud õhulöögi. Pärastlõunal täpsustas vaatluskeskus, et hukkunute arv olevat kasvanud 52 inimeseni, kes väidetavalt olid peamiselt Iraagist pärit šiiidi välisvõitlejad.

Üks valitsusvägede poolel võitlev välikomandör ütles Reutersile, et löögi andsid arvatavasti USA droonid. USA keskväejuhatuse pressiesindaja aga kinnitas, et selles piirkonnas pole ükski koalitsiooni liige hiljuti õhulööke andnud.

Iraani päritolu rühmitus Kata'ib al-Imam Ali (Imaam Ali pataljonid) laadis sotsiaalmeediasse video, mis on väidetavalt tehtud pommirünnaku toimumiskohas. Video võib olla häiriv.

Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu ütles eile, et Iisrael plaanib jätkata pommirünnakuid Iraani vägede vastu kõikjal Süürias, mitte ainult Süüria-Iisraeli piiri lähedal. Juuni alguses väitis Saudi ajaleht Asharq Al-Awsat, et Venemaa andis pärast kahe riigi kaitseministrite kohtumist Iisraeli õhurünnakutele heakskiidu, kuni need on suunatud Iraani üksuste ja mitte otseselt Süüria presidendi Bashar al-Assadi ametlike valitsusvägede vastu.