Kokku jõudis seersant Manuel Curry töötada New Orleansi politseis üle 63 aasta. Suure iseloomu ja tahtejõuga veteranpolitseinik osales ka 2005. aastal osariiki tõsiselt räsinud orkaani Katrina tagajärgede likvideerimisega, märgib Agence France-Presse.

Curry on ka Teise maailmasõja veteran, kes pääses eluga teise rinde avanud suurest Normandia dessantoperatsioonist, millest möödub homme 65 aastat. 2004. aastal autasustas Prantsusmaa selle eest meest Auleegioni ordeniga.

Telekanali WWL-TV teatel oli Curry sõjaväearst ning oma teenistust politseis alustas ta peagi pärast sõda — 1946. aastal. Juba 1950ndatel võitles ta tänavatel lokanud hasartmängudega.

1960ndatel sattus ta kolleegidega oma õiguste eest võitlevate neegrite rahutuste keskpunkti. Muu hulgas saadeti Curry toona valvama esimest New Orleansi kooli, kus kehtestati neegrite ja valgete integreeritud õpe.

Lisaks Normandia dessantoperatsioonile on Curry nimetanud oma elu raskeimaks hetkeks just eelpool mainitud võitlust orkaan Katrinaga 2005. aastal, mis ujutas linna üle ja jättis endast maha tõsise kaose, mille tagajärgi on siiani tunda. 81-aastane politseinik võttis siis vapralt osa võitlusest tormiga.

Hiljem 2007. aastal teatas Curry rõõmsalt ajakirjanikele, et tal on õnnestunud leida uusi informaatoreid: varem ta oli kaevanud, et on suutnud kõigist neist kauem elada.

Seersant Manuel Curry suri 4. juuni Touro Infirmary haiglas.