Ühtse Venemaa peanõukogu presiidiumi sekretäri esimene asetäitja Andrei Issajev avaldas arvamust, et Mironovi avaldus on tema „isiklik moraalne krahh”. „Täpselt nii, nagu Mironov valetas, et toetab Putinit, valetab ta täna, et toetab presidenti, mitte toetades Putinit,” ütles Issajev Lenta.ru vahendusel.

„Kui Mironov võttis opositsioonilise seisukoha, tundub mulle, et tal oleks kohane ja õiglane oma ametikohalt, mille on talle võimaldanud Ühtne Venemaa ja mitte keegi teine, tagasi astuda,” kurjustas Issajev.

Ühtse Venemaa peanõukogu presiidiumi sekretär ja Venemaa riigiduuma asespiiker Vjatšeslav Volodin ütles aga, et „need väljaütlemised demonstreerivad ebaausust ja järjepidevusetust suhtumises Vladimir Putinisse — inimesse, kes on riigi, ühiskonna ja Mironovi enese heaks palju teinud”.

Mironov tegi Ühtset Venemaad nördima panevad avaldused intervjuus Vladimir Poznerile, mis läks eetrisse esmaspäeval. Föderatsiooninõukogu spiiker ütles, et tema partei Õiglane Venemaa ei olnud kategooriliselt nõus Putini esitatud riigieelarvega ja ei kiida heaks tema kriisivastaseid meetmeid.

„Seetõttu on see, et meie ja isiklikult mina toetame kõiges Vladimir Putinit, juba vananenud informatsioon,” ütles Mironov.