Nüüd usub Soome politsei, et kuritegelik rühmitus tahab Soome laieneda, vahendab Iltalehti. Sellest teatas täna toimunud pressikonverentsil Soome politsei peadirektori Seppo Kolehmainen, kelle sõnul ei ole keskkriminaalpolitsei veel täpselt hinnata, kui suur on sellega seotus turvarisk. Kolehmainen sõnas, et see oleneb paljus sellest, kes Soomes jõugu liikmeks värvatakse.

Kui uskuda Wikipediat, siis Satudarah asutati Hollandis Moordrechtis 1990. aastal ning praeguseks on sellel üle Hollandi 44 haru. Hiljuti on avatud uued harukontorid Belgias, Hispaanias, Indoneesias, Malaisias, Taanis, Rootsis, Saksamaal, Marokos, Norras, Singapuris, Tais, Curacaos, Surinamel, Šveitsis, Kanadas, Austraalias ja Türgis.

Satudarah MC esineb enamikust teistest lindpriimotojõukudest selle poolest, et sinna on liikmeks teretulnud kõikide rasside esindajad, kuna selle lõi rahuvusvaheline sõpruskond. Hollandis koosneb jõuk valdavald Hollandi, Indoneesia Amboni saare ja Suriname päritolu isikutest. Satu darah tähendab indoneesia ja malai keeltes „üks veri“.

Satudarah MC liikmeid on tihti seostatud narkokaubanduse, mõrvade, väljapressimiste ja relvade salakaubaveoga. Seda peetakse äärmiselt vägivaldseks ja halastamatuks, seda isegi enam kui Hollandi Põrguingleid. Samuti on neil olnud Põrguinglitega vägivaldseid kokkupõrkeid - 2014. aasta veebruaris päädis üks selline enam kui kahe tosina arreteerimisega.