Scotland Yard teatas reedel, et Londonis asuvaid kontoriruume otsitakse läbi. Täpsustava küsimuse peale tunnistas politsei esindaja, et tegemist on ajalehe Daily Star Sunday toimetusega, vahendab Helsingin Sanomat.

Läbiotsimised on väidetavalt seotud endise News of the Worldi kuningakoja korrespondendi Clive Goodmani vahistamisega. Goodmanit kahtlustatakse politseinikule pistise andmises.

Goodman on vabakutselisena teinud tööd ka Daily Star Sunday'le. Ajalehe väitel oli politsei eesmärgiks uurida ajakirjaniku arvuti kasutamist.

Politsei teatas ajalehele, et nad teevad "rutiinseid kontrolle" kõikjal, kus Goodman on vabakutselisena töötanud.

Politseinikud tundsid erilist huvi Goodmani meilikontaktide vastu. "Samas ei ole mingeid andmeid selle kohta, nagu oleks Goodman Daily Star Sunday's töötamise ajal midagi sobimatut teinud," teatas ajaleht oma pressiteates.

Briti politsei on vahistanud Goodmani ja kõmuleht News of the Worldi endise peatoimetaja Andy Coulsoni. Ajaleht kuulas pealt avaliku elu tegelaste ja ka Londoni terrorirünnaku ohvrite sugulaste telefonivestlusi. Omanikfirma teatas neljapäeval, et 168 aastat tegutsenud leht pannakse skandaali tõttu kinni.