Kohtu all on 47-aastane Angelika ning 46-aastane Wilfried Wagener. Kohtuprotsess toimub Nordrhein-Westfaleni liidumaal Paderbornis, vahendab Reuters.

Uurijate sõnul kasutas paar interneti tutvumiskuulutusi naiste meelitamiseks oma majja Höxteri väikelinnas.

Politsei sai toimunule jälile pärast seda, kui 41-aastane naine Susanne F. suri aprillis haiglas piinamisel saadud vigastustesse.

Die Welti teatel esitlesid Angelika ja Wilfried end ohvritele õe ja vennana. Piinamise juurde kuulus ka juuste salkhaaval väljakitkumine. Mõnikord raseeriti ohvri pea seejärel paljaks. Ohvrid pidid magama külmal põrandal kütmata ruumis. Neid peksti ja seoti kinni. Uurijate sõnul oli pigem tegemist võimu näitamise kui seksuaalsete motiividega. Kõik naised pidid piinajatele ka raha maksma. Kokku said kahtlusalused ohvritelt üle 100 000 euro.

Wilfriedi advokaat Detlev Otto Binder ütles, et paar on omavahel tülis selle üle, kes oli kuritegude toimepanemisel juhtiv pool.

„Endine naine nimetab meest peamiseks toimepanijaks, vähemalt oma viimastes ütlustes,“ ütles Binder. „Me loodame, et ta taganeb oma viimastest ütlustest ja tuletab meelde, kuidas asjad tegelikult juhtusid: et tema oli tegelikult otsustav ja juhtiv jõud nendes sündmustes.“

Angelika advokaat Peter Wüller lubas, et naine paljastab kohtuprotsessil kõik.

Kohtuotsust ei ole oodata enne märtsi.