Düsseldorfi politsei moodustas nime all Alpen enam kui sajast ametnikust koosneva erikomisjoni, mis ei uuri mitte ainult asjaolusid Lubitzi elu kohta, vaid kogub ka kogu Saksamaalt tõendeid lennukatastroofi enam kui 70 Saksa ohvri kohta nende tuvastamiseks, teatavad Rheinische Post ja Die Welt.

Politseinikud külastavad ohvrite lähedasi ja nende elupaiku sageli koos hingehoidjate ja psühholoogidega, et küsida isiklike tundemärkide, nagu tätoveeringute või hambaproteeside kohta või otsida juuksekarvu või muid geneetilisi jälgi.

„Me otsime naha- ja juukseosakesi,“ ütles uurija, kelle sõnul saab Saksa liidukriminaalamet siis geneetilise koodi kindlaks teha ja need andmed Prantsuse kolleegidele saata.

„See on kindlasti üks meie suuremaid uurimisülesandeid aastakümnete jooksul, kolleegid on äärmiselt nõudlikud,“ ütles politsei pressiesindaja Andreas Czogalla.

Peaaegu nädal pärast katastroofi on lennuki teine must kast, lennuandmete salvesti, endiselt leidmata. Lufthansa esindaja Kay Kratky viitas pühapäeval sellele, et see aparaat võib olla kahjustada saanud. Lennuk lendas kiirusega 800 kilomeetrit tunnis ja seega kujuteldamatu jõuga vastu mäemassiivi Marseille'st kirdes, rääkis Kratky ARD telesaates „Günther Jauch“. „Võib olla, et koormus oli siin liiga suur ja see ei saada mingeid signaale.“

Ohvrite säilmete ja lennuandmete salvesti otsingud jätkuvad esmaspäeva hommikul. Samal ajal ehitatakse teed allakukkumiskohta Seyne-les-Alpes'i küla lähedal. See võib valmida esmaspäeva õhtuks ning siis on võimalik kohale tuua ka raskemat tehnikat.