Erirongid vedasid tehno- ja tantsusõpru Berliini kõikidest Saksamaa piirkondadest, tuhandeid külalisi saabus ka välismaalt.

1989. aastal 150 osalejaga alanud Love Parade on tänaseks kasvanud maailma suurimaks tehnopeoks, millel fännid naudivad nõrkemiseni monotoonseid, tümpsuvaid rütme.

Järjekorras 12. "armuparaad" peaks kokku tooma sama palju osalejaid, kui mullu - ligikaudu 1,5 miljonit. Berliini rahvaarv on 3 miljonit.

Üritusel keerutavad plaate 250 diskorit, nende seas Euroopa tuntumaid nimesid. Muusikat mängitakse 50 karnevalikärult, mis koos reivijatega läbi linna liiguvad.

Tehnoürituse kommertsialiseerumisega, mis tänavu hõlmas juba tütarüritusi Austrias ja Suurbritannias, on kaasnenud vastakaid meeleolusid.

1997. aastal asutasid veelgi karmima tantsumuusika sõbrad ürituse "Hate Parade" (Vihkamise paraad), mis toimub linna teises otsas.

Mures on looduskaitsjad, kuna Love Parade läbib Berliini kuulsat Tiergarteni parki ning sajad tuhanded tammuvad jalad põhjustavad seal tõsist kahju. Samas toovad needsamad sajad tuhanded linna tohutus koguses raha, mis on omakorda meelepärane võimudele ja ärimeestele.

Ka üritatakse tehnoüritusel tavapäraselt lisaks ohtrale alkoholile ja tantsule mõnu leida kõikvõimalikest uimastitest. Narkomaanide jaoks on sisse seatud "jahutuspunktid", kus nad saavad end rabelemise vahepeal puhata.