"Nädal aega enne õnnetust ma tulin ära. Mul olid isiklikud põhjused, aga peamine põhjus oli see, et mu isa nägi kohutavat und minuga seoses. Ta ütles mulle: Oleg, tule sealt tulema," rääkis Jermakov vene telekanalile NTV antud intervjuus.

Nimelt nägi tema isa kaks nädalat tagasi und, kus poeg traagiliselt lennuõnetuses hukkus. Peale unenägu hakkas isa poega pidevalt paluma, et viimane töölt ära tuleks, millele poiss viimaks alla vandus.

Kusjuures Oleg oli enda sõnul enne äratulekut graafiku järgi määratud 31. oktoobril saatuslikku Egiptuse lendu teenindavale liinile.

Olegi sõnul meeldis talle lennufirmas muidu töötada ja kõik töötajad said ka väljaspool tööaega hästi läbi.

"Ma teadsin ka piloote. Nad olid head mehed ja piloodid. Endised militaarpiloodid, kuid palju aastaid tsiviillennunduses töötanud. Ma ei kahtle nende kogemustes," rääkis Jermakov.

Egiptuses Siinai poolsaare kohal kukkus laupäeva hommikul alla Venemaa reisilennuk, mille pardal oli 224 inimest, kellest ükski ei jäänud ellu.

Egiptuse peaministri Sherif Ismaili kinnitusel haihtus lennuk Airbus A-321 radaripildilt Siinai poolsaare kohal 23 minutit pärast õhkutõusmist Punase mere kaldalt Sharm el Sheikhi puhkusekuurordist Eesti aja järgi kell 5.51