1991. Pommiähvardus

Mees helistas Drottningholmi lossi vahile ja ütles, et lossis lõhkeb peagi pomm. Pärast piirkonna ülevaatamist kinnitas politsei, et ähvardus oli alusetu.

2001. Kuningale tort näkku

16-aastane poiss surus Lõuna-Rootsis Varbergis kuningas Carl XVI Gustafile maasikatordi näkku. Ihukaitsjad surusid seejärel nooruki jõhkralt vastu maad, mistõttu kinnitas kuningakoja pressiesindaja hiljem, et kuningas suhtus vahejuhtumisse rahulikult, kuid talle ei meeldinud ihukaitsjate jõudemonstratsioon.

2005. Patoloogiline Victoria-maania

Vaimselt ebastabiilne mees unistas, et tal on kroonprintsess Victoriaga suhe. Politsei oli sunnitud mehe lossi lähedal kinni pidama, mees teatas siis, et armastab Victoriat. Mees varastas auto, sõitis sellega lossi vahetusse lähedusse ja väitis, et tal on printsessiga kohting.

2007. Madeleine'i viha

Westboro baptistlik kirik avas lehekülje „Jumal vihkab Rootsit“, mille eesmärk oli taga kiusata eelkõige printsess Madeleine'i. Kuningakotta saadeti ka mitmeid solvavaid fakse.

2008. Ninjamees piinab Victoriat

Kroonprintsess Victoriat on juba aastaid häirinud müstiline „ninjamees“.

2008. aastal tähistas printsess Victoria pere suvises residentsis Ölandil oma 31. sünnipäeva, kuid oli sunnitud taas jälitajaga tegelema. Politseile juba aastaid tuntud 44-aastane Taani mees saabus mõõkadega relvastatult kohale, kui printsess Victoria valmistus külalistelt õnnitlusi vastu võtma.

Mees jõudis kohal olnud ajakirjanikele karjuda, et nad ei tohiks printsessist midagi kirjutada. Tänavu suvel saabus mees pärast pikka pausi taas Ölandile, kuid seekord ta Victoria sünnipäeva tähistamist ei häirinud, vahendas MTV3.

Varem on Victoria noorem õde Madeleine saanud ähvardavaid kirju kurikuulsalt vägistajalt, mistõttu on kaitset printsesside ümber tugevdatud.