„Eelkõige tahan edasi anda sügavad tänusõnad kõigile, kes aktsioonist „Golos Donbassa“ osa võtsid. Ma tean, et veel paljud tahtsid välja tulla, aga neid hirmutati – automaatidega, kuulipildujatega, peksti autosid... Ühesõnaga tegutseti elajalike meetoditega. Aga ma olen sügavalt veendunud, et automaatide ja kuulipildujatega rahvast ei toideta ega ehitata kunagi tugevat riiki tugeva majandusega, väärika töö ja väärika palgaga. Ja vaatamata kõigele Donbassi hääl kõlas. Ja hakkab kõlama veel tugevamalt!“ ütles Ahmetov oma avalduses Interfax-Ukraina vahendusel.

„Paljud esitavad mulle küsimuse, mis edasi? Võidelda, võidelda ja veel kord võidelda! Oma õnne eest, oma oleviku ja tuleviku eest!“ lisas Ahmetov.

Ahmetovi sõnul on niinimetatud Donetski rahvavabariigi aktivistid kogu Donbassi pantvangi võtnud ja terroriseerivad selle elanikke. „Ma olen veendunud, et Donetski rahvavabariik petab inimesi. Ta petab Donbassi rahvast. Need on petised, nad on võtnud pantvangi kogu Donbassi ja terroriseerivad teda. Kes nad on? Mis inimesed need on? Kust need „geeniused“ võetud on? Kes olid nad eile? Nad ei ole loonud mitte ühtki töökohta,“ märkis miljardär.

„Ma olen Donbassi rahvast teeninud ja teenin edaspidi. Donbassi rahvas on igavesti minu südames! Aga see käputäis petiseid, kes Donbassi terroriseerib... Ma olen veendunud, et kõige lähemal ajal kihutatakse nad minema. Kui keegi teist mõtleb, et nad toovad meile edu, on see viga. See on suur viga. Nad toovad kaasa krahhi, viletsuse, nälja ja külma. Oma tegevusega ei kaitse nad Donbassi, nad hävitavad Donbassi,“ rõhutas Ahmetov.