Neile kolmele järgnesid tihedalt koos Bill Clinton, Franklin Roosevelt, Harry Truman, George Washington ja Jimmy Carter, näitas esmaspäeval avaldatud Gallupi uurimus. Lisaks mainiti veel praeguse presidendi isa George Bushi, Theodore Roosevelti, Richard Nixonit ja Dwight Eisenhowerit.

Reaganit nimetas suurimaks presidendiks 18 protsenti, Kennedyt 16 protsenti ja Lincolni 14 protsenti vastanuist. Küsitlus viidi läbi ajavahemikus 9.-11. veebruar.

Aasta tagasi mainiti analoogilises küsitluses kõige sagedamini Kennedyt ja Lincolni, kellest Reagan ja Franklin Roosevelt pisut maha jäid. Kaks aastat tagasi oli Lincoln esimene, talle järgnesid Reagan, Kennedy, Clinton ja Washington.

Kui inimestelt küsiti, kas nad eelistaksid praegu näha presidendina George Washingtoni või Abraham Lincolni, eelistas kümnest kuus Lincolni ja kümnest vähem kui kolm Washingtoni.

Gallup avaldab küsitluse tulemused traditsiooniliselt esmaspäevasel presidendipäeval. Algselt tähistati seda püha 22. veebruaril, USA esimese presidendi Washingtoni sünnipäeval. 1968. aastal otsustas kongress hakata presidendipäeva tähistama veebruari kolmandal esmaspäeval, et austada ka 12. veebruaril sündinud Abraham Lincolni.