Putin käis pühapäeval Moskva Punasel väljakul asetamas rahva ühtsuse päeval lilli linna 400 aasta taguse vabastamise monumendile. Teda saatsid Venemaa peamiste usundite esindajad, vahendab BNS.

Ajaleht Vedomosti kirjutas neljapäeval Kremlile lähedastele allikatele viidates, et president saab vigastuse tarvis profülaktilist ravi, ent arstide peamiseks soovituseks on vältida lendamist, mis võib selgroogu koormata.

Vedomosti viitab samuti tõigale, et Putin on viimasel ajal üha vähem reisinud ning veedab enamuse ajast Moskva äärelinnas asuvas Novo-Ogarjovo residentsis.

Vedomosti ei täpsustanud, mis tüüpi vigastuse all Putin kannatab.

Riigipea pressiesindaja Dmitri Peskov lükkas tagasi teate, et vigastuse põhjustas Putini kõmuline lend paraplaaniga, mille käigus ta üritas noori valgekurgesid rändeteele juhtida.

Putini abid on kinnitanud, et septembris Vladivostokis Aasia ja Vaikse Ookeani Majanduskoostöö (APEC) organisatsiooni tippkohtumist võõrustades kannatas Putin vana sporditrauma all. Selle ajal tehtud videokaadritel on selgelt näha, kuidas Putin lonkab.