Kommenteerides Harry ümber puhkenud skandaali kostüümipeol natsisümbolite kandmise pärast, ütles Sarah Ferguson, et prints on vabandanud ja meedia võiks ta rahule jätta, teatab CNN.

“Me kõik teeme ju mõnikord asju, mille tagajärgi mõistame alles pärast. Tore on tema vastu karm olla, aga arvestage, et ta on pidanud palju läbi elama,” ütles hertsoginna.

Hertsoginna sõnul on Harry vahva poiss. “Ma tean omast käest, mis tunne on jääda kõmupressi hammaste vahele. Põhiline on see, et ta vabandas.”

Hertsoginna sattus lehtedesse tänu oma lahutusele kuninganna pojast Andrewst ja afäärile “finantsnõustajaga”. Lehtedel õnnestus saada ka prouast katmata kehaga pilte.

Briti kõmuleht The Sun avaldas oma esilehel foto, kus prints kandis beeži särki, haakristiga käeside varrukal, näpus jook ja suits. Kuigi prints esitas avaliku kirjaliku vabanduse, on lugu tekitanud Suurbritannias tohutu skandaali ja meelepahatormi.

Opositsioonilise konservatiivse partei juht, juudiverd Michael Howard nõudis, et Harry esineks isikliku avaliku vabandusega ja Simon Wiesenthali keskuse juht Los Angeleses, rabi Marvin Hier, soovitas Harryl teha ekskursioon Auschwitzi.

Briti avalikkus pole siiski kuigivõrd endast väljas, leides, et lugu on meedia poolt üle paisutatud.