Politsei uurijad leidsid eile Nantes'i linnas 49-aastase Agnes Dupont de Ligonnes'i ning tema nelja lapse, kes olid vanuses 13-20, ja perekonna kahe koera surnukehad. Politseiga võtsid ühendust naabrid, kes ei olnud perekonda alates aprilli algusest näinud. Tollal liikusid kuuldused, et perekond plaanib kolida Austraaliasse, vahendab BNS.

Kohalik prokurör Xavier Ronsin ütles ajakirjanikele, et ohvrid tapeti tulirelvaga.

Politsei leidis Dupont de Ligonnes'i abikaasa Xavieri auto Nantes'ist umbes kümnetunnise autosõidu kaugusel Roquebrune-sur-Argensi linnas ühe hotelli parklast. Mees oli kasutanud selles piirkonnas oma pangakaarte.

Prantsuse meedia andmeil ei olnud majas võitluse jälgi, kuid riidekapid olid tühjendatud. Prokuröri sõnul viitab kõik ettekavatsetud ja läbimõeldud tapmisele, mis meenutab rohkem hukkamist. Viimastel andmetel olid kõik ohvrid maha lastud, kui nad magasid.

Ronsin ütles ajakirjanikele, et turismikonsultant Xavier oli enne kadumist kirjutanud sugulastele kirja, kus väitis, et on USA salaagent, osaleb uimastijuurdluses ja peab lähiajal kolima, sest liitub tunnistajakaitseprogrammiga.

Surnukehade lahkamine leidis aset täna ja prokuratuuri kinnitusel on tapetute isikud nüüd kahtluseta tuvastatud.