Nimekiri koosneb üldse 25 nimest ning seda juhib Vene naftafirma JUKOS juht Mihhail Hodorkovski, kelle varanduseks ajakiri nimetab 3,7 miljardit USA dollarit. Järgneb Sibnefti president ja Tšukotka kuberner Roman Abramovitš 3 miljardi dollariga ning kolmandana Poola ärimees Jan Kulczyk 2,7 miljardi dollariga.

Riikide lõikes on nimekirjas 12 Venemaa kodanikku, 5 poolakat, 3 ukrainlast, 2 serblast ja 1 tšehh.

Ajakiri möönab, et järjekord ei pruugi olla täpne seetõttu, et paljud rikkaimatest on kandnud ühel või teisel põhjusel suure osa oma varandusest lähedaste arvele.

Vaatlejad juhivad tähelepanu näiteks asjaolule, et nimekirjas 8. kohal on Bulgaaria firma MG juht Ilija Pavlov, kelle varanduseks märgitakse 1,5 miljardit dollarit.

Sealjuures on ta paigutatud kahtlustäratavalt ettepoole isegi sellistest Venemaa magnaatidest nagu LUKoili juht Vagit Alekperov, Gazpromi juht Rem Vjahhirev, Vene ekspeaminister Viktor Tšernomõrdin ning oligarhid Boriss Berezovski ja Vladimir Gussinski.

Poola ajakirjas äratoodud andmetele on riigivõimudest seni reageeritud Ukrainas, kus 1,7 miljardi dollariga nimekirjas 6. kohal olevalt Viktor Pintšukilt hakati pärima aru tema sissetulekute kohta.