„Ta suhtub sellesse negatiivselt. Teiselt poolt, see ei ole juba kaugeltki esimene juhus, kui teda kasutatakse elektroonikavidinatel, kantakse telefonidele, seda on juba korduvalt olnud. Võitlus selliste ilmingutega ei ole meie prioriteetide hulgas, see pole praegu päevakorras peamine küsimus,“ ütles Peskov Izvestija ja Lenta.ru vahendusel.

2014. aasta juunis esitles Itaalia juveelitöökoda Perla Penna iPhone 5S-i, mis on kaetud 18 karaadi kullaga ja mille nimi on Supremo Putin. Telefoni korpusele on graveeritud Putini pilt, Venemaa vapp ja värsid Venemaa hümnist. Nüüd tuleb firma Venemaa turule kuldse iPhone 6-ga nime all Supremo Putin II.

Teist versiooni toodetakse 299 eksemplari. Ametlikult esitletakse seda esmaspäeval. Supremo Putin II hind on 169 000 rubla (2955 eurot).

Putin on kujutatud ka T-särkidel ja muudel rõivaesemetel, Jeruusalemmas töötab Putin Bar ja Serbias Novi Sadis kohvik Putin. Tema pildi ja nimega müüakse kuldseid ja titaanist nutitelefone, seinakelli ja külmkapimagneteid.