Vahetult enne lõunat ja Malaisia lennuki õhkutõusmist Ukraina aja järgi sõitis Buk mööda Torezi üht keskset tänavat, Gagarini tänavat, teatasid pealtnägijad Guardianile.

„Me olime sees ja kuulsime müra, mis oli palju valjem kui tavaliselt,“ ütles anonüümseks jäänud poemüüja. „Me jooksime välja ja nägime maasturit kaugusesse kadumas ja midagi palju suuremat oli selle ees. Hiljem ütlesid kliendid, et see oli raketikandja.“

Teises poes tänavat mööda edasi räägiti kahest maasturist ja võrguga kaetud raketikompleksist, mis sõitis mööda Snižne linna suunas. „Ma pole kunagi midagi sellist näinud,“ ütles keskealine naine. Ta ütles, et mees näitas talle hiljem pilti raketikompleksist Buk ja see oli tõesti see, mida ta nägi. Ka grupp mehi rääkis, et nägid Buki.

Paljud Torezi elanikud ei tahtnud Bukist rääkida või väitsid, et ei ole sellest midagi kuulnud. Teised ütlesid, et raketikompleksi sõit läbi linna on olnud viimastel päevadel jutuaineks, kuid inimesed kardavad liiga palju võõrastele avaldada.