"Vähemalt on ta nüüd paremas maailmas," kirjutas Elisabeth Fritzl pärast ühe vastsündinu surma, vahendab Aamulehti. Laps muutus hingamisraskuste tõttu siniseks ja suri ema kätel kolme päeva vanuselt. Isa põletas laiba keldri soojendusahjus ja laotas tuha aias laiali.

Austria meediaväljaanded on avaldanaud Elisabeth Fritzli 24-aastase vangistuse ajal Amstettenis peetud päevikust katkendeid seoses 73-aastase Josef Fritzli vastu algava kohtuprotsessiga, milles meest süüdistatakse vägistamises, orjastamises, ärakasutamises, ebaseaduslikus vabaduse võtmises ja vastsündinud lapse mõrvas.

Alguses kirjutas Elisabeth märkmeid leitud paberitükkidele või pakkepaberile, hiljem kalendrisse. "Piim on otsas ja toitu on väga vähe," kirjutas ta 1991. aastal ajalehe Kurier andmetel. Samuti kirjutas ta oma päevikus, kuidas üritas paljaste kätega püüda rotte.

42-aastane Elisabeth Fritzl ja tema vangistuses sündinud lapsed kohtusse ei tule. Tütre kokku 11 tundi kestvad tunnistused on kogutud mitmele DVD-le.

Josef Fritzl tunnistab ennast advokaat Rudolf Mayeri kinnitusel süüdi ebaseaduslikus vabaduse võtmises, vägistamistes, intsestis ja orjastamises, kuid eitab mõrva. Samuti arvab keldripervert, et peab ülejäänud elu veetma vanglas.