Ükski naine viga ei saanud, kuid 28-aastane mees kasutas politsei andmebaasi potentsiaalsete ohvrite kohta informatsiooni kogumiseks, vahendab BBC News.

Valle advokaatide sõnul olid tema plaanid vaid hälbinud fantaasiad seksuaalmaailmas, mis ei saanud kunagi reaalsuseks.

Prokuröri väitel oli aga Valle jõudnud oma plaanide teokstegemisele liiga lähedale.

Föderaalametnike sõnul said nad Valle plaanidest teada septembris pärast seda, kui ta rääkis neist interneti teel ühele vestluskaaslasele, kelle nime ei avaldata.

Valle naine Kathleen, kes elas mehest lahus võttis politseiga ühendust, kui leidis arvutist kahtlast materjali.

USA föderaalse juurdlusbüroo FBI ja politsei siseasjade uurijad konfiskeerisid arvuti ning leidsid sõnumid Valle plaanide kohta. Vesteldi fetišistide jututoas, kus teised külastajad olid väljastpoolt USA-d.

Valle rääkis oma vestluskaaslasega kloroformi kasutamisest ohvrite teadvusetuks muutmiseks enne kööki viimist.

„Ma mõtlesin, et tema keha võiks kinnitada mingi aparaadi külge... keeta teda madalal kuumusel, hoida teda elus nii kaua kui võimalik,“ kirjutas Valle juulikuise vestluse käigus.

Ta käis ühe potentsiaalse ohvriga isegi lõunal.

Veebruaris vestles Valle internetis teise isikuga ja rääkis naise röövimisest tema jaoks: „$5000 ja ta on sinu.“

„Ma tunnen tõsist mõnu ta uimaseks löömisest, tema käte ja paljaste jalgade kinnisidumisest, tema suu kinni toppimisest. Siis pannakse ta suurde kohvrisse ja sõidutatakse välja minu kaubikusse,“ kirjutas Valle.

Valle arvutist leiti väidetavalt andmebaas vähemalt saja naise kohta, milles olid nimed ja fotod ning tihti ka aadressid ja kirjeldused.