Kaitseadvokaadid väitsid aga kohtus, et tegemist oli lihtsalt rollimängu fantaasiaga, vahendab BBC News.

27-aastane Kathleen Mangan-Valle ütles kohtus, et mees elas normaalset elu, kuni hakkasid toimuma kummalised asjad. Naise sõnul hakkas mees küsima, kus tal meeldib jooksmas käia ning kas rada on hästi valgustatud ja rahvarohke.

Lõpuks kasutas naine spioonivara, et avastada tõendid mehe arvutist.

„Mind pidi jalgadest kinni seotama ja mu kõri läbi lõigatama ning nad kavatsesid vaadata, kuidas veri minust välja voolab,“ rääkis Mangan-Valle.

Naise sõnul kavatses mees panna ta sõbra kohvrisse ja viia kuhugi, kus ta mõrvataks.

Valle arutas internetis, kuidas veel kaks naist vägistataks teineteise silme all, et suurendada nende hirmu, ning üks naine küpsetataks elusalt tule kohal, rääkis Mangan-Valle.

„Kannatused pakkusid talle lõbu ja ta tahtis, et need kestaksid nii kaua, kui võimalik,“ lisas naine.

Süüdistuse teatel tulid Valle plaanud päevavalgele, kui naine mehe juurest minema kolis ja mehe kavatsustest föderaalsele juurdlusbüroole FBI-le teatas.

Abiprokurör Randall Jacksoni sõnul avastati õõvastav plaan mitmete väga reaalsete naiste röövimiseks, vägistamiseks, mõrvamiseks ja söömiseks. Jackson lisas, et Valle püüdis potentsiaalsete ohvritega ühendust võtta.

Mees otsis internetist ka parimat köit ohvrite kinnisidumiseks, inimliha, andmeid seksiorjade kohta ning kemikaale inimeste teadvusetuks muutmiseks.

Kaitseadvokaat Julia Gatto ütles aga oma avasõnavõtus, et süüdistused on puhas väljamõeldis. „Inimesi ei ole võimalik süüdi mõista nende mõtete eest, isegi kui need on haiged,“ ütles Gatto.

Kui Valle süüdi mõistetakse, võib teda oodata eluaegne vanglakaristus.